Overslaan naar content

Assistent Controller

Op locatie
 • Duiven, Gelderland, Nederland
Finance

Functieomschrijving

Ben jij als Assistent Controller toe aan je eerste of tweede stap in jouw carrière en wil jij hierin verder groeien? In deze rol krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Jij gaat uiteindelijk bijdragen aan de continue verbetering van onze organisatie.

We laten je uitgebreid kennis maken met al onze financiële processen, van boekhouding tot het opstellen van maandrapportages, zodat je een stevige basis als Assistent Controller krijgt. Dit doen we onder andere door je LEAN op te leiden en jou continu te ondersteunen.


Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Synerlogic?
Vandaag begin je de dag met een lekkere kop koffie of thee. Je start jouw laptop op en gaat samen met je collega’s Anita en Lisette aan de slag met het maken van aansluitingen. Als dat klaar is bekijk je waarom bij de automatische matching facturen zijn uitgevallen en je lost dit op. Elke week leer je weer een nieuw stukje van de boekhouding en je wordt steeds meer allround.


Tijdens de lunch maak je met een aantal collega’s een wandeling. Het is heerlijk weer buiten en jullie kletsen even bij over jullie weekend. Heb je geen zin in een wandeling dan is het ook goed toeven in onze kantine. Onder het genot van een soepje en tosti klets je gezellig bij met de collega’s van andere afdelingen. Je hebt zin in vanmiddag want een groot ERP implementatie project is in maart gestart. Jij sluit aan in het testteam en bent benieuwd hoe dit eruit ziet en wat er allemaal te gebeuren staat. Leuk dat je dit project gaat meemaken!


Deze week staat de maandrapportage op de agenda. De aansluitingen zijn gemaakt en het is tijd om het voorlopige resultaat te bepalen. Afwijkingen ten opzichte van de begroting en vorig jaar worden bekeken en geanalyseerd. Je zoekt de verklaring waarom iets afwijkt en samen met Jeffrey, financial controller, bepaal je of dit klopt. Mocht het nodig zijn dan worden correcties uitgevoerd. Samen ronden jullie de rapportage af en delen dit met het Management Team.


Na je introductie in onze organisatie, ga je uitgebreid kennismaken met al onze financiële processen. Zo leer je precies hoe onze boekhouding werkt en wat de achtergrond is van de getallen. Hiervoor werk je mee in alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Het leren kennen van deze processen en het begrijpen hoe wij werken is een essentiële basis om je rol als Assistent Controller in de toekomst zo succesvol mogelijk uit te voeren.


Zodra je wegwijs bent in onze administratie, betrekken we je bij de activiteiten van de afdeling Controlling. Je leert hoe onze week en maandrapportages tot stand komen, daarom handig dat je begrijpt welke financiële mutaties hieraan vooraf zijn gegaan. Naast het opstellen van verschillende rapportages werkt de afdeling Controlling ook regelmatig samen met andere afdelingen van Synerlogic. Samen analyseren en interpreteren we cijfers en werken we aan geoptimaliseerde en geautomatiseerde oplossingen. Ons LEAN team helpt ons hier vaak bij.


De afdeling werkt ook intensief samen met de collega’s van Digitalisering & IT. Het Finance & Controlling team bestaat in totaal uit 8 collega’s; Kevin, Peter, Lisette, Nini, Jeffrey, Anita, Sandra en Monique ontvangen je met open armen :-)

Vereisten

Hier word jij blij van!

 • Puzzelen. Alles kloppend krijgen, geen losse eindjes;
 • Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de huidige financiële administratie en uiteindelijk aan Synerlogic om zo de klanttevredenheid te verhogen;
 • Door analyse het leveren van betrouwbare rapportages die door management en directie worden gebruikt bij de sturing van de organisatie;
 • Werken bij een informeel bedrijf dat volop in beweging is.

Hier worden wij blij van!

 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Finance, bijvoorbeeld Finance & Control, Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Je hebt bij voorkeur al enige werkervaring door je stages en vakantiewerk;
 • Je hebt een goede kennis van Excel;
 • Je bent 40 uur beschikbaar (32 uur bespreekbaar);
 • Je bent nauwkeurig, hebt een analytisch denkvermogen, je bent nieuwsgierig en werkt georganiseerd.
 • Graag zien we dat je zelf initiatief neemt om iets op te pakken of bespreekbaar maakt.


Wat krijg je erbij?

 • Je komt te werken in een prettige en open werksfeer;
 • Je krijgt een marktconform salaris;
 • Wij bieden je 32 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering;
 • Wij hebben een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes, feestjes maar ook sportieve activiteiten;
 • Wij bieden je veel ruimte om je te ontwikkelen o.a. met behulp van interne en externe trainingen en opleidingen;
 • Je komt te werken in een familiebedrijf. Met onze lange geschiedenis zijn we al jaren de partij voor onze klanten en dit willen we nog lang blijven.


Enthousiast? Meer weten?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Monique van Someren, Manager Finance & IT, bereikbaar op 06-52506270. Zie jij jezelf als onze nieuwe Assistent Controller? Dan willen wij jou graag spreken! Je kunt jouw CV met motivatie sturen naar Monique via werkenbijsynerlogic.nl.


Het nagaan van referenties behoort tot onze selectieprocedure. Vanwege het verhoogde risico en de bijkomende hogere verantwoordelijkheid in onze organisatie worden alle medewerkers geacht om voor de indiensttreding een Verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen.


Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar