HR Adviseur

 • HR
 • Duiven, Nederland

HR Adviseur

Functieomschrijving

Een toffe baan in een dynamische omgeving; aandacht, werkplezier, projecten, ontwikkelen en sparringpartner zijn voor meerdere leidinggevenden binnen de organisatie. Heb jij interesse in een functie van HR Adviseur bij Synerlogic? Dan zijn we op zoek naar jou!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je werkdag op tijd door aan te sluiten bij de dagstart van de afdeling Productie. Werkvloeren en samenwerken; als HR adviseur ben je bereikbaar voor jouw collega’s en ben je zichtbaar in de organisatie. Na de dagstart volgt de weekstart van jouw eigen HR team. Je pakt eerst een kop thee en sluit aan bij jouw collega’s Ingrid, Lennie en Veerle. Tijdens de weekstart bespreken we de aanmeldingen voor de interne trainingen, de actiepunten binnen het team, de status van de vacatures en het verbeter/ideeën bord.


Je krijgt energie van de vele ideeën die er vanochtend zijn aangedragen door iedereen. Je loopt vrolijk naar jouw collega Poupak, Manager R&D en Innovatie. Er vertrekt een collega op haar afdeling en samen neem je het profiel door voor de ontstane vacature. Na het gesprek loop je naar de collega en feliciteert hem met zijn nieuwe baan.


Aan het eind van de ochtend heb je een aantal afspraken staan met meerdere manager om het onboardingsvoorstel te bespreken. Binnen je team zijn jullie bezig om de onboarding van nieuwe collega’s breder uit te rollen en strakker neer te zetten. Je vraagt de collega’s uit om te toetsen of jullie op de juiste weg zitten.


Tijdens de lunch ga je met jouw collega’s lekker de buitenlucht in. Jullie praten bij over het tafeltennispotje van gisteren. Lennie is nog steeds ongeslagen, daar wil Ingrid volgende week een eind aan maken.


Na de lunch ben je weer fris en opgeladen. Je loopt naar de operatie waar je een afspraak hebt met Wesley, coördinator Technische Dienst, om een aantal lopende HR zaken door te nemen. Vervolgens ga je aan de slag met het inventariseren van de tiltraining voor de collega’s van het Warehouse.


Hierna kruip je achter je bureau om nog wat personeelsmutaties weg te werken. De salarisrun komt eraan en je controleert of je alle mutaties compleet hebt doorgegeven. Jouw collega attendeert jou er op dat je nog een aantal taken in Afas moet goedkeuren. Daarnaast bereid je je alvast voor op de afspraak die je morgen hebt met een manager zodat jullie de ontwikkelingen van de afdeling en de collega’s kunnen bespreken.


Aan het eind van de dag loop je nog even langs de afdeling Marketing. Voor het eind van het jaar hebben we weer mooie extra's vanuit de werkkostenregeling en je stemt met Vincent af hoe hij hier een mooie leaflet voor kan maken zodat we het goed intern communiceren en het zichtbaar is voor alle collega's.


Enthousiast over de dag en de samenwerking met jouw collega’s sluit jij af en pak jij je laptop in. Morgen ga je thuiswerken en werk je de input die je hebt gekregen voor de R&D vacature verder uit. Samen met Ingrid bespreken jullie hoe de vacature in de markt wordt gezet.

Functievereisten

Hier word jij blij van!

 • Dynamiek; jij behoudt overzicht, bent goed in staat te switchen tussen werkzaamheden, de verschillende collega’s en verschillende teams;
 • Verbeteren, adviseren en analytisch denken zijn termen die bij jou passen;
 • Sparren en samenwerken; je adviseert de managers over ontwikkelingen op de afdeling en over de collega’s;
 • Projecten: je vindt projectmatig werken leuk en neemt graag het voortouw om projecten op te pakken en goed af te ronden.

Hier worden wij blij van!

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het personeelsinformatiesysteem Afas is een pre;
 • Affiniteit met arbeidsmarktcommunicatie en projectmatig werken;
 • Je brengt positieve energie mee!;
 • Je bent voor 32 uur per week beschikbaar; 
 • Dat we de allerleukste collega met humor op de afdeling HR krijgen ;-)

Wat krijg je erbij?

 • Je komt te werken in een prettige en open werksfeer;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon;
 • Wij bieden je 34 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering;
 • Wij hebben een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes, feestjes maar ook sportieve activiteiten;
 • Wij bieden je veel ruimte om je te ontwikkelen o.a. met behulp van interne en externe trainingen en opleidingen;
 • Je komt te werken in een familiebedrijf dat al ruim 115 jaar bestaat.

Enthousiast? Meer weten?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jolijn Burgmeijer of Gaby Nijland via jolijn@openhr.nl, 026-3650300 of 06-28102002. Zij kunnen al je vragen beantwoorden. Zie jij jezelf als onze nieuwe HR Adviseur? Wij spreken je graag! Solliciteer via de button en wij nemen snel contact op.


OpenHR ondersteunt Synerlogic exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs worden gesteld door hen. Je kan OpenHR rechtstreeks benaderen voor vragen, wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden!


Het nagaan van referenties behoort tot onze selectieprocedure. Vanwege het verhoogde risico en de bijkomende hogere verantwoordelijkheid in onze organisatie worden alle medewerkers geacht om voor de indiensttreding een Verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen.